Acasă Imprumut Cum se aplica imprumuturile personale online de la ING Bank

Cum se aplica imprumuturile personale online de la ING Bank

0
Cum se aplica imprumuturile personale online de la ING Bank

Banii nu sunt cel mai important lucru, dar cum ajută! Gestionându-i inteligent, realizezi lucruri extraordinare pentru prezentul și viitorul tău. ING Bank știe ce vrei să obții și îți oferă diverse tipuri de împrumuturi pentru a-ți îndeplini cele mai bune vise. Aflați aici cum să obțineți un împrumut personal ING Bank.

Luați în considerare toate opțiunile pe care vi le oferă și cu siguranță veți găsi una care se potrivește profilului și planurilor dvs. Doriți să vă reformați casa? Ai nevoie de o mașină? Studiile dvs. sunt în joc sau vreți să vă specializați în ceva? Poate că te confrunți cu călătoria vieții tale! Aflați aici cum să solicitați împrumutul.

Împrumutul ING Bank – în ce constă

Pentru a solicita împrumutul ING Bank, puteți face acest lucru în confortul casei dvs. de pe ing.ro. Alegeți opțiunile și completați formularul solicitat. În unele cazuri nu este necesar să verificați salariul sau pensia și nu aveți nevoie de garanție sau avizare. Deținerea unui cont ING Bank este considerată în favoarea dvs.

Dacă cererea dvs. de împrumut este acceptată, banca vă va contacta pentru a explica pașii de urmat și dacă există vreo cerință în așteptare. ING Bank are multe mijloace de contact pentru a răspunde la întrebările sau preocupările dvs., pe lângă rețelele sociale. Aici vom vorbi despre unele dintre împrumuturi.

Împrumutul personal numit Creditul pe repede ‘nainte ING Bank este unul dintre cele mai versatile pentru călătorii, schimbarea mobilierului sau renovarea casei. Puteți solicita până la 125 000 lei și il puteți returna în maximum cinci ani, cu o dobândă fixă de la 7,99% pe an până la 12.49% pe an.

Cu împrumutul Noua Casa ING Bank vă puteți lua casa mult visata. Aveti nevoie de un avans incepand de la 5% și puteți rambursa împrumutul în maximum treizeci de ani. Dobanda este doar 4,41% pe an, iar DAE ajunge la 5,42%.

Împrumutul ING Ipotecar cu dobanda variabila sau ING Ipotecar 7 Fix este cel cu care poti cumpara o casa mai mare sau poti refinanta mai multe credite. In functie de valoarea casei ipotecate poti imprumuta pana la maxim 900 000 de lei, pentru o perioada de rambursare de maximum 30 de ani. Cu ING Ipotecar 7 Fix beneficiezi de rate fixe timp de 7 ani. In aceasta perioada dobanda este fixa, urmand ca apoi sa devina variabila.

Cu împrumutul ING Extra ROL, care este o descoperire de card, poti sa ai la dispozitie pentru diverse nevoi sau situatii neprevazute pana la 35 000 de lei. In acest caz, vei plati dobanda doar pentru suma folosita. Solicitați acum împrumutul.

Solicitați un împrumut personal ING Bank online

Pentru a solicita un împrumut la ING Bank trebuie să aveți între 18 și maxim 70 de ani la terminarea contractului. Aveți un act de identitate valid. Aveți un cont bancar la ING Bank. Aveți un număr de telefon personal și nu aveți un istoric înregistrat la instituțiile de credit financiar. Introduceți ING.ro pentru a deveni client sau, dacă sunteți deja client, alegeți tipul de împrumut de care aveți nevoie, suma și timpul estimat în care îl puteți returna.

Odată ce simulatorul vă arată valoarea totală a împrumutului, faceți clic pe cerere pentru a completa formularul cu informațiile dvs. personale. Dacă creditul este aprobat, așteptați e-mailul care vă va spune in cât timp veți primi banii. Pentru a efectua plăți de împrumut o puteți face prin debit direct sau prin transfer.

Comisioane și clarificări

Verificați dacă tipul de împrumut pe care îl solicitați are un comision de deschidere, precum și procentele DAE, deoarece acestea pot fi foarte variabile de la un tip de împrumut la altul.

Investigați taxele de anulare, prelungire și amânare, astfel încât să aveți clar drepturile și obligațiile dvs. Fiind responsabil cu angajamentele și plățile dvs., creați un record pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here