sâmbătă, decembrie 3, 2022

BCR va ajuta sa va indepliniti visul. Aflati cum sa solicitati imprumutul.

Un împrumut constă în primirea unei sume de bani în schimbul angajamentului de restituire a sumei menționate, plus dobânda corespunzătoare prin rate periodice. Acest concept simplu rezolvă situații neprevăzute în care avem nevoie de sprijin. Dar funcționează și pentru proiecte speciale, pornirea unei afaceri sau împlinirea unui vis. Aflați cum să solicitați împrumutul.

Banca Comerciala Romana (BCR) știe că aveți nevoie de acest sprijin și are diverse opțiuni de împrumut cu caracteristici care se adaptează cerințelor dvs. personale. În plus, alegeți modalitatea de returnare sau puteți chiar să solicitati amanarea ratelor. Aflați aici cum să solicitați împrumutul personal BCR.

Împrumutul personal BCR – Cum funcționează

Aflați aici cele mai bune opțiuni de finanțare pentru a solicita împrumutul personal BCR și a vă rezolva toate îndoielile.

Împrumutul „George Credit” este pentru proiecte de familie, cum ar fi achiziționarea de mobilier nou, vacanțe sau renovări de locuințe. Puteți solicita până la 110 000 RON, cu rate fixe în lei, dobânda personalizata și zero comisioane. Puteți efectua 12 plăți pe an și ați putea plăti până la 60 de luni. Alegeți cea mai convenabilă metodă de plată pentru dvs.

Pentru a solicita acest lucru aveți nevoie de un act de identitate valabil; să aveti vârsta între 18 și până la 65 de ani la finalizarea creditului; să nu aveti restanțe curente, inclusiv popriri; să nu fi înregistrat restanțe importante la credite, în trecut.

Cu George Credit puteți solicita un credit nou de nevoi personale sau puteți să vă refinantați creditele existente la alte bănci. Dacă vă aduceți salariul la BCR vă bucurați de o reducere la dobânda de 1.5% și dacă vă și asigurați creditul primiți extra reducere la dobândă de 0.5%.

La împrumutul „descoperit de cont” puteți avea pana la 40.000 RON fara a depasi echivalentul a 4 salarii lunare nete, dacă sunteti angajat, si 3 pensii lunare, dacă sunteți pensionar pentru a face față cheltuielilor neprevăzute sau pentru a dobândi cea mai recentă tehnologie. Comisionul de analiza este de 0,0% , iar perioada de acordare a descoperitului de cont este de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire pe perioade succesive de câte 2 ani, până la împlinirea vârstei de 68 ani.

La descoperit de cont dobanda se plateste doar la suma imprumutata, sumele rambursate se pot reutiliza, comisionul la plata cu cardul la comercianţii acceptanţi, în magazine sau pe internet este 0,0%, exista posibilitate de rambursare anticipată, parţială sau totală, fără costuri. Solicita imprumutul acum.

imprumut personal bcr

Solicitați un credit personal BCR

Intrați pe bcr.ro/ro/persoane-fizice pentru a decide cel mai convenabil împrumut. Nu omiteți să utilizați simulatoarele de împrumut, astfel încât să puteți alege termenul de plată și să fiți lămurit cu privire la dobândă, comisioane și costul total al împrumutului. Apoi completați formularul și furnizați informațiile necesare. Așteptați evaluarea cererii dvs. pentru a primi un răspuns.

Deținând un cont la BCR, plățile dvs. vor fi taxate automat. În orice caz, trebuie să aveți o asigurare totală de protecție a împrumutului.

Cum obtinem credit doar cu buletinul

Puteti acum sa obtineti foarte rapid si usor, un credit cu buletinul in 2022, deci chiar de la dumneavoastra...

Cum obtinem credit doar cu buletinul

Puteti acum sa obtineti foarte rapid si usor, un credit cu buletinul in 2022, deci chiar de la dumneavoastra...

Alte informatii de interes